Skip to content

PVC-tyg för exteriöra konstruktioner

För tillverkningen av hallar använder vi högkvalitativa, praktiskt taget underhållsfria PVC-tyger från tyska och finska fabriker, som håller längre än många andra material. Det är ett material som uppfyller följande krav:

Statistics

DIN 53363 / 550/550 N Rivhållfasthet

EN ISO 1421 / DIN 53354 / 4000/4000 N/5cm Draghållfasthet

SFS-EN 1876-1 Frostbeständighet

EN 13501-1 / DIN 4102 C-S2,d0 Brandsäkerhet

PVC-tyg är mycket starkt och skyddar mot alla väderförhållanden, och om något skulle hända är det lätt att reparera materialet. En kvadratmeter PVC väger 900 gram och det går att beställa överdragsmaterialet i olika färger och med olika bilder och logotyper.

PVC släpper igenom tillräckligt med ljus, vilket hjälper till att hålla elräkningen nere på sommaren. 99 % varmförzinkade stålkonstruktioner lämpar sig för havsområden med salt luft och fuktiga förhållanden i utkanten av våtmarker, eftersom zink förhindrar att metallen rostar.

Fler produkter

Förutom överdragsmaterial för hallar erbjuder vi också:

PVC-ridåer

tält för bilar

överdrag för simbassänger

Be om en offert

FinEst-Hall

PVC-hallar är det snabbaste, enklaste och mest ekonomiska sättet att utöka din verksamhet när du behöver utrymme för lagring av varor, material eller maskiner.En PVC-hall är i huvudsak en mobil lösning, vilket innebär att den kan flyttas, omlokaliseras och utökas upp till tusentals kvadratmeter. När du ser att ditt företag växer snabbt och kanske behöver mer utrymme om några år är det klokt att bygga hallar med möjlighet att bygga ut dem senare. Om du däremot inte längre behöver byggnaden kan du enkelt ta ner den, sälja den vidare och montera upp den någon annanstans.

Vi erbjuder full service: vi utformar, tillverkar, installerar, underhåller, flyttar och utökar hallar. Vi kontrollerar alla steg och processer internt.

Med tanke på de lokala förhållandena i fråga om vädret med snö och vind är våra hallstommar galvaniserade och tillverkade av starka stålprofiler, vilket gör att konstruktionerna klarar av att stå emot även de värsta väderförhållandena. Efter att stommen har installerats täcks hallen med en brandbeständig och hållbar PVC-överdrag.
Vi använder endast PVC-material av hög kvalitet som tål väder och vind och inte utgör någon brandrisk.